ΑναζήτησηAdvanced Search
Cart
Your Cart is currently empty.
abitec_epikoinonia_2
prosfores_abitec

ΚατασκευαστέςΣυνδεδεμένοι Χρήστες

We have 93 guests online

There are no translations available.

 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

 

Το Ηλεκτρονικό κατάστημα abitec.gr παρέχει τις υπηρεσίες του στους επισκέπτες / μέλη / πελάτες του με την αποδοχή από πλευράς τους των ακόλουθων Όρων Χρήσης . Εφόσον πραγματοποιήσετε παραγγελίες μέσω του abitec.gr, αποδέχεστε αυτόματα αυτούς τους όρους. Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

 

Όταν επισκέπτεστε το abitec.gr, αποστέλλετε παραγγελίες ή ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails), επικοινωνείτε με το abitec.gr με ηλεκτρονικό τρόπο. Ως εκ τούτου αποδέχεστε το δικαίωμα του abitec.gr, κατ' αντιστοιχία, να έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας με ηλεκτρονικό τρόπο. Συμφωνείτε εκ των προτέρων ότι οι ηλεκτρονικές αυτές επικοινωνίες και οι πληροφορίες που διακινούνται μέσω αυτών, ικανοποιούν τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις και κανόνες σχετικά με την ανταλλαγή τέτοιων επικοινωνιών σε γραπτή μορφή.

 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

 

Το σύνολο του περιεχομένου που βρίσκεται στο abitec.gr, όπως, ενδεικτικά και όχι δεσμευτικά, κείμενα, γραφικά, εμπορικά σήματα, εικόνες (ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών), ψηφιακά αρχεία και λογισμικό, είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας του Ηλεκτρονικού Καταστήματος abitec.gr ή των παρόχων περιεχομένου που συνεργάζονται με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα, και προστατεύεται από τους Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Απαγορεύεται η συλλογή και χρήση οποιωνδήποτε προϊοντικών καταλόγων, περιγραφών προϊόντων ή τιμών, οποιαδήποτε έμμεση χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος και των περιεχομένων σε αυτό, προς όφελος άλλης επιχείρησης, εμπορικής ή μη, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της Abitec.

 

ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

 

Η Abitec παρέχει στους πελάτες της περιορισμένη άδεια πρόσβασης και χρήσης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος abitec.gr, για την τοποθέτηση παραγγελιών και την επικοινωνία με την εταιρία.

Οι επισκέπτες του abitec.gr διατηρούν ένα περιορισμένο, ανακλήσιμο, και μη αποκλειστικό δικαίωμα να δημιουργήσουν έναν υπερ-σύνδεσμο (hyperlink) για την αρχική σελίδα abitec.gr σε δικτυακό χώρο ιδιοκτησίας τους, εφ' όσον αυτός ο υπερ-σύνδεσμος δεν περιγράφει την Abitec., ή τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους με ένα ψεύτικο, παραπλανητικό, μειωτικό ή ειδάλλως δυσάρεστο τρόπο.

Οποιαδήποτε αναρμόδια χρήση διακόπτει την άδεια χρήσης ή πρόσβασης που χορηγείται από την Abitec

 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

 

Το Ηλεκτρονικό Κατάστημα abitec.gr παρέχεται από την Abitec "ΩΣ ΕΧΕΙ" και "ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ". Η Abitec δεν πραγματοποιεί καμία εκπροσώπηση ή εξουσιοδότηση οποιασδήποτε μορφής, εκφρασμένη ή υποδηλούμενη τόσο για την λειτουργία του Ηλεκτρονικού Καταστήματος όσο και για τις πληροφορίες, περιεχόμενο, υλικό ή προϊόντα που περιέχονται σε αυτό. Για το λόγο αυτό, οι χρήστες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος συμφωνούν στην χρήση αυτού με δική τους ευθύνη.

Η Abitec δεν εγγυάται ότι το Ηλεκτρονικό Κατάστημα abitec.gr, οι servers ή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα οποία αποστέλλονται από την Abitec δεν περιέχουν ιούς ή άλλα βλαπτικά στοιχεία. Η Abitec δεν φέρει καμία ευθύνη για καταστροφές οποιασδήποτε μορφής που μπορούν να πραγματοποιηθούν από την χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιορισμένων, σε άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, συμπτωματικές και επακόλουθες.

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

To abitec.gr προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερη όσον αφορά τα χαρακτηριστικά των προϊόντων που εμφανίζονται στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα. Εντούτοις, το abitec.gr δεν είναι υπεύθυνο σε περίπτωση που τα χαρακτηριστικά ή άλλο περιεχόμενο σχετικό με προϊόντα που πωλούνται μέσω του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος είναι ανακριβή, μη πλήρη, μη χρονικά ενημερωμένα, ή εν γένει με λάθη.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑΓΩΝ

 

Η Abitec διατηρεί το δικαίωμα να κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα, την εμπορική της πολιτική και τους Όρους Χρήσης οποιαδήποτε στιγμή κρίνει απαραίτητο.

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

Η Abitec ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ για την διαθεσιμότητα των προϊόντων που βρίσκονται στον κατάλογο του ηλεκτρονικού καταστήματος abitec.gr και δεν είναι υπεύθυνη για παράδοση σε χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από το αναγραφόμενο. Σε κάθε περίπτωση οι επισκέπτες / μέλη / πελάτες θα πρέπει να έρχονται σε επικοινωνία (τηλεφωνική, ηλεκτρονική αλληλογραφία) με την εταιρία Abitec για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους. Σε περίπτωση που ως τρόπος αποστολής επιλεχθεί "ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ", ο επισκέπτης / μέλος / πελάτης θα πρέπει να έρθει σε τηλεφωνική επαφή με την εταιρία Abitec ούτως ώστε να επιβεβαιώσει ότι η παραγγελία του έχει διεκπεραιωθεί και βρίσκεται στο κατάστημα.

 

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟΣ ΝΟΜΟΣ - ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ

 

Οι επισκέπτες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος abitec.gr συμφωνούν αυτόματα ότι οι συγκεκριμένοι Όροι Χρήσης υπόκεινται στους Νόμους του Ελληνικού Κράτους σχετικά με όποια διαφωνία προκύψει μεταξύ των χρηστών και του Ηλεκτρονικού Καταστήματος abitec.gr, και κατά συνέπεια της Abitec.

Οποιαδήποτε διαφωνία που σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με την χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος abitec.gr ή με τα προϊόντα ή της υπηρεσίες που πωλούνται μέσω αυτού, θα γίνεται κατ' αρχάς προσπάθεια να επιλυθεί εξωδικαστικά. Σε περίπτωση μη επίτευξης τέτοιου είδους επίλυσης, οι διαφωνίες και σχετικά θέματα θα επιλύονται στα αρμόδια Δικαστήρια.

 

Ψυγείο CROWN GN1201

€158.50
€226.42
You Save:  30.00%

Ψησταριά Γαλβανιζέ NS50 30x50cm

€13.54
€19.34
You Save:  30.00%

Φουρνάκι DAVOLINE FUTURA 4003

€129.85
€185.50
You Save:  30.00%

Φορητό ψηφιακό ραφιοφωνάκι / φακός

Στίφτης BRAVISSIMO DPLJ-8873B

€16.67
€23.81
You Save:  30.00%

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ FINLUX FMG-1207VC

€69.44
€99.20
You Save:  30.00%

Ηλεκτρική Θερμάστρα 2400W KALKO K2000 GREY

€71.52
€102.18
You Save:  30.00%

LED E14 36LED 1.9W 230V

€2.17
€3.10
You Save:  30.00%